torsdag 4. august 2016

Beate Grimsrud: Ballen i øyet,Dette er manuset til filmen «Ballen i øyet«. Den handler om 22 år gamle Denise. Hun har to eldre tvillingsøstre som er lesbiske og sammen med hver sin halvdel av et annet tvillingpar. I all denne tosomheten lurer Denise på om hun er den eneste i verden som er alene.. 
Under en fotballkamp får Denise ballen i øyet og havner på sykehus, fordi hun bruker briller og de knuste i sammenstøtet. Her blir Erik svært betatt av henne fordi de ser så like ut, noe hun ikke kan se da hun har bandasjer foran øynene. Da hun slipper ut fra sykehuset, slutter hun å spille fotball, tar toget til flyplassen og ender opp som vaskehjelp der ute. Hun treffer Erik igjen som har skrubbsår på samme sted som henne fordi han datt med henda i lomma. (det er hva han sier, men egentlig er det juks, for å ligne mer på Denise.) 
De to blir kjærester og alt er fryd og gammen intill Erik møter en av søstrene til Denise, en kunstner som skal ha sin første utstilling… 
Dette er den kjedeligste og antageligvis den mest unødvendige boken jeg har lest på lange tider. Heldigvis har jeg ikke sett filmen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar