søndag 7. august 2016

Joanna Rubin Dranger: Frøken Livredd og kjærligheten


  

Tegnebok


Frøken Livredd føler seg liten og verdiløs. Men så møter hun Ham, de flytter sammen og lever lykkelig alle sine dager. Eller kanskje ikke. 
Frøken Livredd begynner å finne feil ved forholdet som partneren ikke ser, noe som gjør at det hele bare blir værre. Hun treffer en annen, forelsker seg i ham, og etter litt om og men, så flytter hun ut for å satse på den nye mannen i sitt liv. Det er bare det at han ikke er interessert likevel og frøken Livredd ender opp alene. Nå må hun lære å tro på seg selv, stå på egne ben uten en mann. 
Høres historien kjent ut? Jada, vi har hørt, sett og lest dette flere ganger før. Forskjellen er at denne gangen er tegnet en roman om emnet.Forfatteren er illustratør og har tidligere gitt ut to barnebøker, mens dette er debutboken for et voksent publikum. 
Hun høstet strålende kritikker i Sverige da boken kom ut der. Og boken er slett ikke ille. Tegningene er morsomme og bra, selv om storyen er gammel og utslitt,. Perfekt som bursdagsgave til enslige kvinnelige bekjente, eller til noen som ligger på sykehus og ikke orker å lese en hel bok. Eller til deg selv når du begynner å bli lei partneren.Da kan du ta fram boken og bli minnet på at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar