tirsdag 26. juli 2016

Josie Lloyd og Emlyn Rees: SammenVil du vite hva som skjer når han møter henne? Da har du sjangsen her: 
Jack Rossitier er single, 27 år, mislykket kunstner som bor hos sin rike kamerat. Sammen lever de livet på byen, sjekker damer i øst og vest, drikker, ljuger og koser seg som ungkarer. 
Amy Crosbie er singel, 25 år, bor alene. Jobber som vikar rundt omkring mens hun drømmer om en jobb i motebransjen, drømmeprinsen, penger, glamour osv. 
Amy og Jack møter hverandre på fest og trives umiddelbart i hverandres selskap. Men hvordan blir man sammen? Når regnes man som offisielle kjærester? Når slutter man å lyve og viser sitt sanne jeg? Og hvordan regner man ut promiskuitetskvotienter?Det er ikke lett! Han kan ikke lese hennes tanker og hun kan ikke lese hans. Men du kan lese begges… 
Det er nemlig hele poenget med boken. Det er altså en kvinne og en mann som har skrevet hvert sitt kapittel om Jack og Amy og om hvordan det oppleves å bli forelsket fra hans og hennes synspunkt. Den er velskrevet og til tider rasende festlig. Som kvinne kan jeg kjenne meg godt igjen hos Amy og går ut i fra at det samme gjelder mannlige lesere og Jack. En underholdene bok som begge kjønn kan lære noe av. 
Det hører forresten med til historien at da boken ble påbegynt hadde ikke forfatterne møtt hverandre før. I dag er de kjærester. Med hverandre…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar